1

У Свилајнцу не постоје канцеларије Месне заједнице?!

ЈАВНО ПИСМО ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПРЕДРАГА МИЛАНОВИЋА. Председниче желим да вас обавестим у име грађана моје улице МИКЕ ЈОВАНОВИЋА да у Свилајнцу не постоје канцеларије Месне заједнице. Наравно постоји Председник који прима плату од нас пореских обвезника. У слепо сокаче нема сијалица на задњој (главној) бандери већ 6 месеци. Прва 3 месеца очекивали смо да знате шта радите. Изгледа да не знате! Следећа 3 месеца мени је лично бивши Председник Кригер 3 месеца обећавао јер је наводно прво записао а затим рекао Сими елктричару.  Дошао сам приватно до телефона тог фамозног и недоступног Симе. Он каже да Кригер лаже јер га није видео месецима. Кригер ми је рекао да неће да дође јер му Пера (ваљда Председник Предраг) не плаћа. Шта је тачно можда зна МУП који све „зна“.

За новим Председником, како ми рекоше зове се Груја, расписао сам „потерницу“ преко фејзбука. Нико не зна где се налази а вероватно прима негде плату. На том профилу су само Свилајнчани а међу њима и „највиђенији“. Много поздрава од гласача из слепог сокачета за глуве функционере и раднике Општине Свилајнац.

Иначе у сокачету живе деца из вртића, основне школе и једна беба. Све су то Председниче ваши будући гласачи, зато ако вам је стало до њихових гласова осветлите сокаче да могу касније да виде ваше слике у кампањи на тој бандери.

Данас сам задњи пут звао Симу на његов телефон: 063/ ……  Добио сам одговор да телефон није у функцији. Изгледа да је у свакој општини па и овој у функцији узимање пара од грађана, пореских обвезника за услуге које треба да буду сервис грађана, јер их грађни плаћају да раде оно што не раде.

Ово писмо је послато МИНИСТАРСТВУ ЛОКАЛНЕ И ДРЖАВНЕ САМОПРАВЕ МИНИСТРУ БРАНКУ РУЖИЋУ. У име малолетне деце, пунолетан грађанин. Име је познато на профилу групе „ВОЛИМ СВИЛАЈНАЦ“, Кригеру и Сими.

 

извор: ФГ Волим Свилајнац